KUVAUSTARJOUKSET

 

Tällä hetkellä ei uusia tarjouspäiviä.

Tilaa uutiskirje ja saat ilmoituksen uusista tarjouspäivistä.

 

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa aikaa?

 
 

Hinta kuvaukselle on 80€

Sis. 5kpl omavalintaista kuvaa jälkikäsiteltynä, lisäkuvien käsittely 13€/ kpl.

Kuvaustarjoukset on suunnattu kaikille niille, jotka tahtovat esimerkiksi edustuskuvat itsestään, edulliset lapsi- ja perhekuvat tai vaikka pikaisen henkilökunnan kuvauksen.

Jos tarvitset kattavamman paketin tai aikataulusi ei sovi yllä oleviin kuvauspäiviin, voit varata oman ajan studioon.

Maksutavat: MobilePay, käteinen ja lasku.

 
Kartat

Studio sijaitsee Itä-Helsingissä. Osoite on Roihuvuorentie 9, 00820 Helsinki

Kahvila Roihuvuoren Rion vieressä.

Lähellä on ilmaisia pysäköintipaikkoja. 

Navigaattori löytää perille, kun kirjoitat  määränpääksi kahvila Roihuvuoren Rio ja studion ovi on kahvilan viereinen ovi.

Bussit 80 ja 82 tulevat studion eteen Herttoniemen metroasemalta.

 
Peruutukset

Kyllä voit peruuttaa. Lue ohjeet alta, kohdasta usein kysytyt kysymykset.

Peruutukset: ead.suunnittelu@gmail.com

 
Usein kysytty

Voinko peruuttaa kuvauksen?


Voit peruuttaa kuvauksen edelliseen päivään klo 12:00 mennessä. Jos kuitenkin sairastut tai olet estynyt tulemaan, pyydän sinua ilmoittamaan peruutuksesta välittömästi sähköpostitse osoitteeseen ead.suunnittelu@gmail.com. Peruuntuneesta tarjouskuvauksesta ei veloiteta.
Mitä puen päälleni kuvaukseen?


Parhaiten valokuvissa toimii valoa heijastavat vaatteet, kuten satiinin tai silkin kaltainen materiaali. Huonoiten toimivat erittäin tiheä ruutu tai raitakuvio. Voi aiheuttaa efektin vaatteeseen, joka vääristää kuvaa. Tärkeintä vaatetuksessa kuitenkin on, että tunnet olosi hyväksi. Lapsi- ja perhekuvissa sävysävyyn pukeutuminen toimii parhaiten. Pue päällesi ulkokuviin säähän sopivat vaatteet. Lapset kannattaa pukea kerroksittain ja mukaan lämmin talvitakki ja viltti, jonka voi laittaa maahan. Pue perhe samaan sävyyn tai samaan tyyliin, niin kuvista tulee rauhalliset. Vältä todella kikkaita värejä ja suosi rauhallisia kuoseja. Studioon voi ottaa aina pari yläosaa, jotka voi nopeasti vaihtaa, niin saa vaihtelua kuviin.
Miten löydän perille?


Alta löydät kartan. Kirjoita navigaattoriin studiolle saapuessasi määränpääksi kahvila Roihuvuoren Rio. Tule talon taakse, josta löydät kahvilan sekä studion, joka on kahvilan viereinen ovi. Kun saavut ulkokuvauksiin Tullisaareen, laita navigaattoriin määränpääksi Tullisaari. Jätä auto ensimmäiselle parkkipaikalle, joka on kyltein varustettu. Odota kuvaajaasi parkkipaikalla.