KUVAUSTARJOUKSET

Ei tällä hetkellä tarjouksia.

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa aikaa?

 
 

Kuvaustarjouksia järjestetään useamman kerran vuodessa. Kuvaustarjouksia tulee lapsi- ja perhekuvista sekä henkilökuvista. Jos tahdot ilmoituksen uusista tarjouksista, voit liittyä sähköpostituslistalle.

Kuvaustarjous hinta on 80€/30min

Sis. 3kpl omavalintaista kuvaa jälkikäsiteltynä, lisäkuvien käsittely 10€/ kpl.

Saat kaikki kuvat itsellesi JPG tiedostoina, joista valitset parhaat käsiteltäväksi.

Jos tarvitset kattavamman paketin tai aikataulusi ei sovi yllä oleviin kuvauspäiviin, voit varata oman ajan studioon.

Maksutavat: MobilePay, käteinen ja lasku.

 

Kartat ja kuvauspaikat

Studio

Studio sijaitsee Itä-Helsingissä.

Osoite on Roihuvuorentie 9, 00820 Helsinki

Kahvila Roihuvuoren Rion vieressä.

Lähellä on ilmaisia pysäköintipaikkoja. 

Navigaattori löytää perille, kun kirjoitat  määränpääksi kahvila Roihuvuoren Rio ja studion ovi on kahvilan viereinen ovi.

Bussit 80 ja 82 tulevat studion eteen Herttoniemen metroasemalta.

Japanilainen puutarha (kesän minikuvaus 2021)

Täällä järjestetään lapsi ja perhekuvausta kesäisin. Japanilainen puutarha on studion läheisyydessä, heti toisella puolella tietä.

Pääset puistoon joko studion läheisyydestä, osoitteesta Roihuvuorentie 10. Tai voit myös kävellä Roihuvuoren Kirsikkapuiston kautta.

Tullisaari (kesä ja syyskuvaus 2021)

Tullisaari on toiminut minulla säännöllisesti vuosittain lapsi- ja perhekuvaus paikkana. Teen siellä kuvauksia ympäri vuoden. Syksyn perinteiset minikuvaukset järjestetään täällä.

 

Peruutukset

Kyllä voit peruuttaa. Lue ohjeet alta, kohdasta usein kysytyt kysymykset.

Peruutukset: ead.suunnittelu@gmail.com

 

Usein kysytty

Voinko peruuttaa kuvauksen?


Voit peruuttaa kuvauksen edelliseen päivään klo 12:00 mennessä. Jos kuitenkin sairastut tai olet estynyt tulemaan, pyydän sinua ilmoittamaan peruutuksesta välittömästi sähköpostitse osoitteeseen ead.suunnittelu@gmail.com. Peruuntuneesta tarjouskuvauksesta ei veloiteta.
Mitä puen päälleni kuvaukseen?


Parhaiten valokuvissa toimii valoa heijastavat vaatteet, kuten satiinin tai silkin kaltainen materiaali. Huonoiten toimivat erittäin tiheä ruutu tai raitakuvio. Voi aiheuttaa efektin vaatteeseen, joka vääristää kuvaa. Tärkeintä vaatetuksessa kuitenkin on, että tunnet olosi hyväksi. Lapsi- ja perhekuvissa sävysävyyn pukeutuminen toimii parhaiten. Pue päällesi ulkokuviin säähän sopivat vaatteet. Lapset kannattaa pukea kerroksittain ja mukaan lämmin talvitakki ja viltti, jonka voi laittaa maahan. Pue perhe samaan sävyyn tai samaan tyyliin, niin kuvista tulee rauhalliset. Vältä todella kikkaita värejä ja suosi rauhallisia kuoseja. Studioon voi ottaa aina pari yläosaa, jotka voi nopeasti vaihtaa, niin saa vaihtelua kuviin.
Miten löydän perille?


Alta löydät kartan. Kirjoita navigaattoriin studiolle saapuessasi määränpääksi kahvila Roihuvuoren Rio. Tule talon taakse, josta löydät kahvilan sekä studion, joka on kahvilan viereinen ovi. Kun saavut ulkokuvauksiin Tullisaareen, laita navigaattoriin määränpääksi Tullisaari. Jätä auto ensimmäiselle parkkipaikalle, joka on kyltein varustettu. Odota kuvaajaasi parkkipaikalla.