top of page

Perhe- & raskauskuvaus

Koko perheelle sopiva kuvauspaketti

 

 

180€

sis. 5 käsiteltyä digikuvaa 

 

Lisäkuvat muokattuna 25€/kpl

Isot perheet  +5 henkilöä +40€

Kotikuvaus + 70€ 

Saat itsellesi myös otetut raakakuvat JPG tiedostoina.

( lisäkuvien muokkaus 30€/kpl )

Kuvaus tapahtuu miljöössä Helsingissä tai studiossa Roihupellossa.

Rekvisiitta:

Kukkaseppele tai helium ilmapallot 5 kpl kuvauksiin 30€

Lapsikuva info

Millainen lapsi- ja perhekuvaus
sinun perheellesi sopii?

Kuvaustyyli vaihtelee sen mukaan, millainen on kuvaajan oma tyyli, miljöön valinta, millainen on studion varustelu, sekä perheen vaate valinnat. Jotta olet tyytyväinen lapsi- ja perhekuviin, monta asiaa voi ottaa huomioon jo ennen valokuvausta. Vertaile kuvaajia ja valitse sellainen valokuvaaja, jonka portfolio miellyttää itseäsi.  Juttele kuvaajasi kanssa etukäteen toiveistasi. Voit etsiä inspiraatio kuvia netistä tai Pinterestistä ja lähettää ne kuvaajalle, sekä kertoa mikä kuvissa tarkalleen viehättää. 

Kuvausvaatteet:

Lapsen ja perheen kuvausvaatteet kannattaa valita sen mukaan, millaista tyyliä haette kuviin. Herkkyyttä, hauskuutta vai arvokkuutta?

Pukeutukaa sävy sävyyn.

Yksinkertaisuus on usein paras ratkaisu. Neutraalin väriset, printittömät vaatteet ovat rauhallisen kuvan perusta, mutta jos tahdot kuviisi väriä ja ilmettä, kaikki on sallittua. Pääasia on, että tulee perheen näköisiä kuvia. Kylmällä säällä kerrospukeutuminen on hyväksi koettu.

Studio:

Hyvä tietää valokuvaustaustoista.

Tumman taustan kanssa en suosittele täysin valkoista vaatetta. 

Tumma tausta on arvokas ja tekee kuvasta muotokuvamaisen.

Valkoisen taustan kanssa sopii mikä vain. Voit ilmoittaa kuvaajalle etukäteen tausta toiveista.

Lapset kuvaustilanteessa:

Terve lapsi liikkuu, näinhän se on. Tämän tiedon kanssa on hyvä lähteä suunnittelemaan kuvauksia. Kuvista tulee lapsen näköisiä ja kuvissa saa olla myös liikettä. Pääasia on pitää lapsi tyytyväisenä läpi kuvaussession ja kuvaustilanteessa mennäänkin usein leikin varjolla. Lapsi on usein väsyneenä helposti turhautunut, eli valitaan lähtökohtaisesti paras aika kuvaukseen lapsen oman päivärytmin mukaan.

Voit ottaa mukaan kannustus palkintoja, joilla voi lahjoa lapsen istumaan hetkeksi paikoilleen. Rusinat, karkit, keksit ovat kaikki sallittuja. 

Parhaat kuvat otetaan yleensä kuvauksen alussa. 

Turvallisuus studiossa:

Studiossa on paljon kaikenlaista erikoista, mihin voi kaatua. Lattia on liukas ja johtoja risteilee pitkin lattioita. Yleisesti ottaen studio on turvallinen, mutta vauhti on hyvä pitää kävelynä. Tästä kannattaa puhua jo etukäteen kotona. 

Usein kysyttyä:

Voiko ottaa sisarkuvat ja perhekuvat samalla kertaa?

Kyllä. Tunnissa ehtii hyvin ottaa perheen kaikki kuvat. Huomioi, että kuvien muokkaamiseen menee enemmän aikaa, kun henkilöitä on enemmän kuvassa, joten kuvaukseen tulee lisämaksu 40€, kun kuvattavia on yli 5 henkilöä. 

Saako ottaa lemmikin kuvaukseen?

Ilman muuta! Huomioi kuitenkin, että lemmikki on omalla vastuulla. 

bottom of page