top of page
Info

 Minikuvaukset studiossa:

Perhekuvaus la 27.1. & su 11.2.2024

Sis. 3 valmista digitaalista kuvaa,

15 min kuvausaikaa

Hinta 120€

Jos tahdot ilmoituksen uusista minikuvaus päivistä, voit liittyä sähköpostituslistalle.

Ei tulevia tapahtumia juuri nyt
Ilmoittaudu
Kartat

Kartat ja kuvauspaikat

Studio Roihupelto

Studio sijaitsee Itä-Helsingissä.

Osoite on Laippatie 11 B, Helsinki

Tien varsilla on ilmaisia pysäköintipaikkoja. 

Roihuvuoren
Japanilainen puutarha (miljöö)

Japanilainen puutarha,

Roihuvuorentie 10, Roihuvuori.

Tullisaari (miljöö)

Tullisaari, Laajasalo

Peruutukset

Peruutukset ja lisätiedot

Usein kysyttyä

Usein kysytty

  • Voinko peruuttaa kuvauksen?
    Voit peruuttaa kuvauksen edelliseen päivään klo 12:00 mennessä. Jos kuitenkin sairastut tai olet estynyt tulemaan, pyydän sinua ilmoittamaan peruutuksesta välittömästi sähköpostitse osoitteeseen ead.suunnittelu@gmail.com 046 891 3782 Peruuntuneesta tarjouskuvauksesta ei veloiteta.
  • Mitä puen päälleni kuvaukseen?
    Studiokuvaus: - Netraalit sävyt jotka ovat harmoniassa keskenään. - Myös räikeät sävyt sopivat, mutta vältä liikaa eri sävyjä. - Älä pue tummaa ja vaaleaa yhtä aikaa, sillä toinen yli, tai alivalottuu. - Parasta on keskustella kuvaajan kanssa taustan valinnasta etukäteen, mutta nyrkkisääntönä, että tumman taustan kanssa tummaa päälle, vaalean taustan kanssa sopii mikä vain. -Huonoiten toimivat erittäin tiheä ruutu tai raitakuvio. Voi aiheuttaa efektin vaatteeseen. - Varo räikeitä printtejä. - Tärkeintä vaatetuksessa kuitenkin on, että tunnet olosi hyväksi. - Studioon voi ottaa aina pari yläosaa, jotka voi nopeasti vaihtaa, niin saa vaihtelua kuviin. Lapsi- ja perhekuvissa: - Sävysävyyn pukeutuminen toimii parhaiten. - Pue päällesi ulkokuviin säähän sopivat vaatteet. Lapset kannattaa pukea kerroksittain ja mukaan lämmin talvitakki ja viltti, jonka voi laittaa maahan. -Pue perhe samaan sävyyn tai samaan tyyliin, niin kuvista tulee rauhalliset. Vältä todella kikkaita värejä ja suosi rauhallisia kuoseja.
  • Miten löydän perille?
    Alta löydät kartan. Studio: Laippatie 11 B, Roihupelto Japanilainen puutarha: Roihuvuorentie 10, Roihuvuori Tullisaari: Bussit Herttoniemen metroasemalta 84 ja 88. Kun saavut ulkokuvauksiin Tullisaareen, laita navigaattoriin määränpääksi Tullisaari. Käänny ensimmäiselle parkkipaikalle mustan kyltin kohdalta. Kyltissä lukee Aino Ackten huvila. Odota kuvaajaasi parkkipaikalla.
Yhteystiedot
bottom of page