Mallikansiot

250€/ 5 kuvaa/ 1h

Aloittava malli tarvitsee yleensä ainoastaan testikuvat, jotka voi lähettää mallitoimistoille arvioitavaksi. Tämä paketti sisältää hyvän aloituspaketin aloittavalle mallille. Kuvaukset suunnitellaan mallin tarpeiden mukaan. 

Lue lisää mallitoimistoista.

480€/ 5-8 kuvaa / 2-3h
Kuvausmeikki

2-3h kuvaukset, sisältää meikkitaiteilijan tekemän meikin.

Kuvien määrä vaihtelee kuvaustilanteen ja toiveiden mukaan. Kokoamme mallin tarpeeseen sopivan paketin, jossa on mukana testikuvat mallitoimistolle ja lisäksi kauneus- tai muotikuvia mallin oman tarpeen mukaan. 

Stailisti ja 1-3 asua 350€

Lisäpalveluna stailistin palvelut. Stailisti tuo kuvauksiin kuvausvaatteet. Stailistin palvelut kannattaa ottaa silloin, kun tavoittelet ammattitason kuvia mallikansioon.

 

 

Miten pääset mallitoimistoon?

Mallitoimistot jaetaan usein kahteen ryhmään.

Oikeat mallitoimistot ottavat listoilleen ainoastaan sellaisia malleja, joilla he uskovat olevan töitä alalla. Nämä mallitoimistot eivät koskaan pyydä rahaa mallilta ja hoitavat omien mallien kuvauskustannukset. Voit lähettää mallitoimistoon hyvät itse otetut kuvat tai käydä missä tahansa studiossa kuvauttamassa laadukkaammat testikuvat ja lähettää ne mallitoimistoon arvioitavaksi. Löydät heidän omilta sivuiltaan lomakkeen.

Suomessa toimivia mallitoimistoja: 

https://www.paparazzi.fi

http://www.azzurromodels.fi

http://www.brand.fi

https://asyouare.fi

https://www.onniagency.fi

Toinen ryhmä on agentuuri tyyppinen firma, joka välittää malleja ja esiintyjiä tapahtumiin, mainoksiin ja kuvauksiin. Päästäksesi heidän listoilleen, joudut usein maksamaan heidän palveluistaan. Joskus maksu maksetaan esimerkiksi koulutuksesta tai siitä, että kuvasi julkaistaan heidän nettisivulla. Heidän vaatimukset mallin ulkonäölle on usein löysemmät, sillä mallit itse ovat heidän maksavia asiakkaita ja he välittävät työmarkkinoille myös esiintyjiä ja mainoskasvoja. Tällaisessa mallitoimistossa on hyvä starttaa ura ja saada jalkaa ovenväliin, jos oikeaan mallitoimistoon ovet eivät heti avaudu.

Tällaisia yrityksiä on esimerkiksi:

https://www.fashionmodel.fi