top of page
henk-galleria
Info

HENKILÖKUVAUS

CV kuva

150€

sisältää 1 kuvan käsittelyn + JPG raaka kuvat (15 min) 

 


Henkilökuvat

 180€

sisältää 3 muokattua kuvaa + JPG raaka kuvat (30min)

 

Henkilökuvat extra

250€

Monipuolisempi kuvaus, jossa ehdit otattaa edustus kuvia eri tarpeisiin.

Vaihda vaatteet ja kuvauta itsesi useammalla taustalla tai miljöössä.

Sisältää 5 muokattua kuvaa/ + JPG raaka kuvat (1h)

Lisä kuvia saa muokattuna hintaan 30€/kpl

 

Promokuvaus

490€

Sisältää 5-10 muokattua kuvaa ja suunnittelupalaverin.

Nämä kuvaukset suunnitellaan kuvattavan tarpeisiin sopivaksi paketiksi.

(vapaa kaupallinen käyttö)

Lisä kuvien muokkaus 30€/kpl

Mitä haluat viestiä kuvallasi?

Onnistunut henkilökuva tuo esiin kuvattavan persoonan. Mitä tahdot kertoa itsestäsi kuvan avulla? Henkilökuvaajana tahdon tietää millaiseen käyttöön kuva tulee. Haluatko viestiä luotettavuudesta vai tuoda esiin rentoa puoltasi?

Henkilökuville on monta käyttötarkoitusta, mutta yhteistä kaikille on antaa sinusta mielikuva katsojalle. Henkilökuva on osa yritys brändiä, tai henkilö brändiä. Olipa kyse sitten yksinkertaisesta CV kuvasta, tai nettisivuille tulevasta markkinointi kuvasta, tulisi henkilökuvan edustaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Voin auttaa sinua luomaan henkilökuvan, jossa on viesti, joka välittyy katsojalle.

Kuvat voivat viestiä persoonastasi mm. väreillä, vaate valinnoilla, ilmeillä sekä lokaation välityksellä.

Kuvien laadukas viimeistely on minulle tärkeää. Haluan tuottaa laadukkaita kuvia, jotka on mietitty alusta loppuun. Palautan kuvat aina huolellisesti jälkikäsiteltynä ja värikorjattuina.  Tasoitan ihon ja poistan vaatteiden pienet epäpuhtaudet. Henkilökuvissa haluan kuitenkin säilyttää luonnollisuuden ja kuvattavan persoonalliset piirteet. 

Kuvaustilanne voi olla jännittävä ja kameran edessä tottumaton voi kokea olonsa jännittyneeksi. Kokeneena kuvaajana autan sinua löytämään parhaat puolesi ja ohjeistan sinua oikeisiin asentoihin. Kamera pelko on luonnollista, mutta haluan sinun tietävän, että minun kanssani olet turvassa.

Valitsemalla minut kuvaajaksi saat laadukkaan palvelun ja iloisen kuvaajan, joka tekee työtään suurella rakkaudella. Ihmisten kuvaaminen on minulle ollut aina suuri intohimo. 

bottom of page