BLOGGAAJAN & SOMEVAIKUTTAJAN

KUVAUSPAKETTI 

Hinta alkaen 260€ 

Aloitushinta sisältää 2h kuvausaikaa, 6 käsiteltyä suosikki kuvaa ja kaikki otetut raakakuvat JPG tiedostoina. Lisäkuvien käsittely on 10€ kpl.

+ VIDEO mukaan, yhdessä 460€

Videon pituus max. 1-3 min

Bloggaajille ja somevaikuttajille laadukas paketti, joka suunnitellaan yksilöllisesti.

Bloggaajan ja vaikuttajan kuvausten suunnittelu aloitetaan aina palaverilla, jossa kartoitetaan tyylisuunta ja tutustutaan blogin visuaaliseen ilmeeseen.

Tämä palvelu räätälöidään aina influencerin tarpeeseen ja kuvauspaikat voivat vaihdella. Voimme kuvata studiossa, julkisilla paikoilla tai vaikuttajan kotona. 

Kuvaajana tahdon toteuttaa bloggaajan näkemyksen, tai jos visuaalinen puoli on ollut takavasemmalla, voimme yhdessä lähteä miettimään, millainen visuaalinen kokonaisuus voisi tukea alustaasi parhaiten. 

Varaa aika kartoitukseen ja tuo visuaalinen tarinankerronta osaksi markkinointia.

Otettuja kuvia voit käyttää kaikessa markkinoinnissasi ja somessa. On mahtavaa jakaa laadukasta sisältöä, joka pysäyttää selailijan.

Videot ja valokuvat osaksi vaikuttajamarkkinointia

Itsetehdyn näköinen markkinointi kuuluu someen. On tärkeää ymmärtää meneillään olevia trendejä ja omaa kohderyhmää. Vaikuttajana voit olla aloittelija, jolloin sinulla ei ole vielä käytössä dataa, jota voit käyttää markkinoinnin ja sisällön suunnitteluun. Silloin voimme yhdessä tutkia mahdollisuuksia ja toteuttaa sisältöä meneillään olevien trendien pohjalta. 

 

Kokeneena vaikuttajana tiedät mikä seuraajat sytyttää. Mikrovaikuttajat ovat yhä suuremman kysynnän kohteena ja syy on se, että aitous on nyt pinnalla. Markkinoijat löytävät nyt kuluttajat erilaisten digitaalisten alustojen kautta paremmin, kuin perinteisten TV mainosten tai lehtimainosten kautta. Sosiaalisen median mukana tuoma uuden tyyppinen mikrovaikuttaminen on yhä kannattavampaa yrityksille ja näkyvyydestä maksetaan nyt tavallisille henkilöille mallien sijaan. Ihmisille on tärkeää saada samaistua ja löytää omaa ideologiaa vastaavia henkilöitä sekä yhteisöjä, jotka nostavat pinnalle niitä itselleen tärkeitä asioita ja ilmiöitä, niinpä myös erilaisia influencereita tarvitaan. Vaikuttajan on kyettävä puhumaan omalle kohderyhmälle autenttisesti. Kuluttaja on edelleen sama, ehkä vähän vaativampi, mutta markkinointi tapahtuu eri väyliä pitkin, kuin ennen. Valokuvaajana ymmärrän vaikuttajan erilaisia tarpeita ja haluan toimia influencerin tukena visuaalisten kokonaisuuksien räätälöinnissä ja toteutuksessa aina markkinoinnin suunnitteluun saakka. Suunnitellaan sisältöä, joka on tältä vuosikymmeneltä ja puhuttelee juuri sinun kohderyhmääsi, olipa se sitten 90- luvun angsti kuvailua ympäri kaupunkia, vanhalla filmikameralla kuvattua vintage- settiä tai vaaleanpunaisten pilvien alla kuvattua söpöilyä. 

Yhteys

Toimialueena pääkaupunkiseutu.

email: ead.suunnittelu@gmail.com

puh: 045 228 5361

y-tunnus: 2872151-2

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Haluatko tietää ensimmäisenä tarjouspäivistä?

Tilaa tarjoukset sähköpostiin. Ei roskapostia!

© 2020 by  Emilia Alariesto Nousunen